Stichting nieuw thuis voor huisdieren
  

 
Welkom op de herplaatsingspagina van de
honden van de Snth.

Heeft u interesse in één van deze honden?
Neem dan contact op met onze herplaatsingsdienst.
Kijk voor het spreekurenoverzicht op de contact-pagina, te bereiken via het menu links.
Krijgt u op een van deze nummers geen gehoor, spreek dan de voicemail in en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Klik op de pasfoto voor een link naar hun eigen (foto)pagina.

Luna

Luna is een gesteriliseerde bruinzwarte teef, herder kruising, geboren 12-6-2012. Deze leuke hond is in 2014 in Bosnië gevonden, waarbij na een ongeluk haar linker achterpoot moest geamputeerd. Gelukkig ondervindt Luna hier weinig hinder van; ze rent andere honden er gemakkelijk uit. Deze sportieve hond houdt van een stevig wandeltempo (draagt gentle leader). Ook is ze dol op spelen: met alles wat piept, zoekspelletjes, apporteren. Visite wordt duidelijk aangekondigd, maar vindt het dan vervolgens heel gezellig, zoekt contact. Ze is grotere kinderen gewend, dat gaat prima. Kleine kinderen vindt ze een beetje eng, doet niets maar gaat ze liever uit de weg. Ze luistert heel goed, en kent allerlei commando's zoals zit / af / kom voor / blijf / aan de voet / luid (gaat dan blaffen). Borstelen, of evt trimmen: laat ze prima toe. Als ze iets eng vindt (bijv. grote mannen in gele hesjes, skateboarders of brommers) kan ze gaan blaffen. Als het baasje s ochtends uit bed komt, of thuis komt van het werk, kan ze soms een deemoedigheidsplasje doen. Dit is goed te voorkomen door haar eerst een paar minuutjes te negeren. Een tijdje geleden is een bejaard, doof en blind hondje bij hen komen wonen (baasje in tehuis opgenomen). Helaas gaat het daarmee mis: dit hondje begrijpt/ziet Luna's signalen niet goed, wat een paar keer tot conflicten heeft geleid. Op proef is Luna recent op bezoek geweest bij iemand met 10 honden en 3 katten, dit ging heel goed! Zelfs de katten konden met haar staart spelen zonder problemen. Door haar onzekerheid heeft ze behoefte aan een positieve en duidelijke aanpak; dan heb je aan haar een fantastische kameraad. Ze verblijft in Rijswijk (Z-H)

Gino

Gino is op zoek naar leuke baasjes die de training willen voortzetten zodat hij zich verder kan ontwikkelen en een stabiele en kalme volwassen hond kan worden. Hij heeft vooral in nieuwe situaties nog wat begrenzing nodig, dus duidelijke sturing is bij hem wel van belang. Verder kan hij prima geplaatst worden bij andere honden. Bij kinderen kan hij ook geplaatst worden mits zij ook duidelijk worden meegenomen in het trainingsproces van Gino zodat er geen onduidelijkheden ontstaan. Gino is natuurlijk nog een jonge hond die nog lekker gaat puberen. Mogelijke adoptanten dienen hier dus zeker rekening mee te houden.
Voor meer info ga je naar de site van Animal's Faith

Koekie

Koekie Koekie is op zoek naar leuke baasjes die hem op een kalme en duidelijke manier kunnen begeleiden in het dagelijkse leven. Die net als Koekie niet snel bewogen zijn en het leuk vinden om nieuwe dingen te ondernemen. Mensen die hem niet meer vrijheid willen geven dan hij aan kan en zorgen dat hij in huis veel rust. Koekie kan prima geplaatst worden bij andere honden en kinderen.
Voor meer info ga je naar de site van Animal's Faith


zooplus.nl