Stichting nieuw thuis voor huisdieren
  

 
Welkom op de herplaatsingspagina van de
honden van de Snth.

Heeft u interesse in één van deze honden?
Neem dan contact op met onze herplaatsingsdienst.
Kijk voor het spreekurenoverzicht op de contact-pagina, te bereiken via het menu links.
Krijgt u op een van deze nummers geen gehoor, spreek dan de voicemail in en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Klik op de pasfoto voor een link naar hun eigen (foto)pagina.

Luna

Luna is een gesteriliseerde bruinzwarte teef, herder kruising, geboren 12-6-2012. Deze leuke hond is in 2014 in Bosnië gevonden, waarbij na een ongeluk haar linker achterpoot moest geamputeerd. Gelukkig ondervindt Luna hier weinig hinder van; ze rent andere honden er gemakkelijk uit. Deze sportieve hond houdt van een stevig wandeltempo (draagt gentle leader). Ook is ze dol op spelen: met alles wat piept, zoekspelletjes, apporteren. Visite wordt duidelijk aangekondigd, maar vindt het dan vervolgens heel gezellig, zoekt contact. Ze is grotere kinderen gewend, dat gaat prima. Kleine kinderen vindt ze een beetje eng, doet niets maar gaat ze liever uit de weg. Ze luistert heel goed, en kent allerlei commando's zoals zit / af / kom voor / blijf / aan de voet / luid (gaat dan blaffen). Borstelen, of evt trimmen: laat ze prima toe. Als ze iets eng vindt (bijv. grote mannen in gele hesjes, skateboarders of brommers) kan ze gaan blaffen. Als het baasje s ochtends uit bed komt, of thuis komt van het werk, kan ze soms een deemoedigheidsplasje doen. Dit is goed te voorkomen door haar eerst een paar minuutjes te negeren. Een tijdje geleden is een bejaard, doof en blind hondje bij hen komen wonen (baasje in tehuis opgenomen). Helaas gaat het daarmee mis: dit hondje begrijpt/ziet Luna's signalen niet goed, wat een paar keer tot conflicten heeft geleid. Op proef is Luna recent op bezoek geweest bij iemand met 10 honden en 3 katten, dit ging heel goed! Zelfs de katten konden met haar staart spelen zonder problemen. Door haar onzekerheid heeft ze behoefte aan een positieve en duidelijke aanpak; dan heb je aan haar een fantastische kameraad. Ze verblijft in Rijswijk (Z-H)

Wicky

Wicky is geboren op ongeveer 1-12-2010 en is een (net) gecastreerde Labradoodle.
Van pup af aan heeft Wicky bij een man gewoond die hem de laatste jaren eigenlijk niet meer goed kon verzorgen. Wicky kwam hierdoor alleen maar in de tuin en keuken en werd niet uitgelaten. Eind 2018 kreeg deze man een heupoperatie waardoor hij helemaal niet meer voor Wicky kon zorgen en er is besloten Wicky via een andere stichting te herplaatsen. Doordat Wicky eigenlijk nooit veel begeleiding in zijn leven had gekregen en zijn leven altijd maar met één persoon had moeten delen, ging het na plaatsing bij een ander gezin helaas al gauw mis. Wicky is in korte tijd bij 4 verschillende gezinnen geweest waar hij telkens één persoon (de persoon die het meest thuis was) ging claimen en de andere mensen in het gezin niet meer duldde.
We zijn voor Wicky op zoek naar een gezin dat hem ondanks zijn fluffy uiterlijk toch duidelijke begeleiding en een gevoel van veiligheid kan geven. Een gezin dat voor de volle 100% voor hem wil gaan en er geen seconde aan denkt om hem weer te herplaatsen. Hij kan prima bij andere honden geplaatst worden. We plaatsen hem liever niet bij kleine kinderen, omdat de kans bestaat dat hij de kinderen gaat claimen aangezien kinderen honden nog niet goed genoeg kunnen sturen. Bij tieners kan hij wel prima geplaatst worden, mits ze zijn rust in acht nemen en hem als echte hond behandelen. Voor meer info klik je op onderstaande link.
https://www.stichtinganimalsfaith.nl

Noah

Jip is met 4,5 maanden oud geadopteerd via een stichting. Ze was in het begin heel erg teruggetrokken en voorzichtig, maar verder vonden de baasjes het goed gaan met haar en ze kon zelfs mee naar de camping. Jip is op zoek naar een rustig huishouden, dat duidelijke en kalme sturing kan geven. Ze zit volop in de pubertijd dus ze heeft baasjes nodig die duidelijk grenzen aan kunnen geven en haar de rest van de wereld willen laten zien zodat ze later een stabiele, kalme en goed gesocialeerde hond wordt. Ze kan prima geplaatst worden bij honden, katten en andere dieren. Ze kan ook geplaatst worden bij kinderen mits die ook worden meegenomen in het trainingsproces en haar rust geven.
Voor meer informatie klikt u hier en bij interesse neemt
u contact op met
asiel@animalsfaith.nl

Buddy

Buddy is een lieve, onzekere hond met veel pech die kan overcompenseren. Buddy is op 3-jarige leeftijd door een dierenasiel uit Spanje gehaald. Door de reis en doordat hij uit zijn vertrouwde omgeving werd gehaald en in een (te) drukke omgeving werd geplaatst had hij veel stress gekregen en vond alles eng. Hij kon dan de lijn vast willen pakken uit paniek. Buddy zoekt dan ook een baasje of rustig koppel dat hem de tijd hiervoor wil geven. Waar hij begeleidt kan worden, maar waar niet direct hoge eisen aan hem gesteld worden. We plaatsen Buddy op dit moment niet bij kinderen, omdat hem dat te druk is.
Voor meer informatie klikt u hier en bij interesse neemt
u contact op met
asiel@animalsfaith.nl

Guus

Guus Guus is door zijn vorige baasjes overgenomen van iemand anders die niet goed voor Guus zorgde. Toen Guus bij zijn vorige eigenaren kwam was hij heel bang voor mensen en viel hij overal naar uit. Zijn baasjes hebben hier toen hard mee getraind, waardoor Guus steeds rustiger werd. Helaas waren zijn baasjes ondertussen al een jaar uit elkaar en ondanks hun pogingen goed voor Guus te blijven zorgen moesten ze helaas tot de conclusie komen dat ze beide te weinig tijd hadden om Guus te geven wat hij nodig heeft en het heen en weer verhuizen, deed Guus geen goed. Daarom is er besloten afstand van hem te doen.
Voor meer informatie klikt u hier en bij interesse neemt
u contact op met
asiel@animalsfaith.nl


zooplus.nl