Stichting nieuw thuis voor huisdieren
  

 
Welkom op de herplaatsingspagina van de
honden van de Snth.

Heeft u interesse in één van deze honden?
Neem dan contact op met onze herplaatsingsdienst.
Kijk voor het spreekurenoverzicht op de contact-pagina, te bereiken via het menu links.
Krijgt u op een van deze nummers geen gehoor, spreek dan de voicemail in en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Klik op de pasfoto voor een link naar hun eigen (foto)pagina.

Nero

Nero's baasje moest helaas opgenomen worden in een verzorgingstehuis, waar Nero in eerste instantie mee mocht. Helaas bleek Nero alles bij elkaar te blaffen wanneer hij alleen gelaten werd en daarom kwam hij bij ons in pension. Jammer genoeg werd al snel duidelijk dat zijn baasje niet meer naar huis zou mogen en zodoende werd Nero bij ons afgestaan. Nero is op sommige punten al echt een oudje; hij zit onder de ouderdomsbulten, mist wat tandjes, is wat doof en ziet ook niet meer alles. Ondanks dat is hij hartstikke vrolijk en heeft hij nog een prima conditie. Hij gaat graag mee wandelen. Andere honden ontmoeten kan hij nog niet zo goed. Samen er mee aan de lijn lopen gaat prima, maar los vindt hij nog moeilijk. Hij wil dan snel bazig over de andere honden doen. Het alleen blijven zijn we flink met hem aan het oefenen en dat gaat eigenlijk vrij netjes. Zeker wanneer Nero genoeg gewandeld of gespeeld heeft, gaat hij al gauw tevreden slapen. Wanneer er veel onrust is (veel mensen die heen en weer lopen bijvoorbeeld) vindt hij het wel nog wat moeilijk, waardoor hij ook onrustig wordt.
Voor meer informatie en bij interesse neemt
u contact op met
asiel@animalsfaith.nl

Noah

Noah eeft van jongs af aan bij zijn vorige bazin gewoond. Hier kreeg hij te weinig sturing en rust, waardoor hij gedragsproblemen ging ontwikkelen. Hij claimde zijn mandje en kon happen naar zijn baasje. Mevrouw wist niet hoe ze hiermee om moest gaan en de relatie tussen hond en baas ging er niet op vooruit. Daarom koos zijn baasje ervoor om Noah bij ons af te staan. Bij binnenkomst was Noah vreselijk onzeker. Hij was duidelijk niet veel gewend en moet nog veel leren. Nu hij echter veel mee gaat wandelen en daarna ook lekker mag uitrusten, bloeit hij helemaal open. Hij is nu een hartstikke vrolijke sociale hond. Hij is dol op mensen zowel bekende als onbekende en vindt het heel leuk om te spelen met andere honden. Hij claimt zijn bench of speeltjes niet meer. Hij loopt ook prima aan de lijn.
Voor meer informatie en bij interesse neemt
u contact op met
asiel@animalsfaith.nl

Nala

Nala heeft al een bewogen leven gehad. Ze was 1 jaar toen ze vanuit Roemenië naar Nederland werd gebracht. Hier werd ze geplaatst bij iemand die haar niet goed verzorgde, ze is daarna bij iemand anders geplaatst maar ook daar kon ze niet blijven. Haar baasje ging namelijk verhuizen en runt een eigen bedrijf, daarbij kon ze de zorg van Nala niet dragen. Dus heeft ze de beslissing gemaakt om afstand van haar te doen. Bij binnenkomst had Nala wat moeite met de veranderingen en kon ze soms wat impulsief reageren op andere honden. Wat niet vreemd is aangezien dit al haar zoveelste onderkomen is. Na twee dagen kwam ze echter helemaal tot rust en liet ze haar ware zelf zien. Ze kan nu heel goed overweg met andere honden, al wil ze in het begin nog weleens wat lomp reageren naar de honden. Ook loopt ze dagelijks in een roedel dit doet ze heel netjes. Haar leervermogen is enorm en ze heeft hier dan ook al grote stappen gemaakt. Ze vond de katten in het begin heel spannend, maar ook hier komt haar leervermogen weer naar boven en wordt ze met de dag kalmer rondom katten en andere dieren.
Voor meer informatie en bij interesse neemt
u contact op met
asiel@animalsfaith.nl

Vrouwke

Vrouwke is een gesteriliseerde bruin dwergpincher-teefje, geboren op 30-11-2009. Dit vriendelijke, alerte en slimme hondje is baasgericht; trouw als ze is, gaat ze voor haar baasje door het vuur. Bij vreemde mensen is ze eerst voorzichtig en afwachtend, maar eenmaal bekend gaat het goed, ook met kinderen. Ze vindt het heerlijk om lange wandelingen te maken, houdt ondertussen graag de boel bij elkaar. Zo haalt ze ook haar maatje Floris op als deze achter blijft. Aan contact met andere honden heeft ze niet zo'n behoefte, die blaft ze zo nodig weg. Katten zijn leuk om een sprintje achteraan te trekken. Ze kan speels zijn met een stoffen beestje. Verder kan ze ook volop genieten van het leven in huis: lekker in het zonnetje liggen en ze slaapt ook graag onder een dekentje. Ze is -samen met Floris- het slachtoffer van een relatiebreuk, waardoor ze veel te veel alleen moeten zijn; hun baasje gunt hen beter (ze hoeven niet per se samen te blijven).
Vrouwke is geplaatst

Floris

Floris is een gecastreerde black and tan dwergpincher-reutje, geboren op 16-11-2009. Een onderdanig lief knuffelhondje, dat graag knus naast je op de bank zit. Hij slaapt graag onder een dekentje. Buiten is hij enthousiast en blij, houdt van lekker lange wandelingen, graaft af en toe, rent vrolijk achter een weggegooide tak aan (maar brengt hem niet terug). Met andere honden speelt hij kort eventjes, om daarna weer zijn eigen gang te gaan. Hele opdringerige honden gromt hij zo nodig weg. Katten en konijnen zijn leuk om achteraan te rennen. Bij onbekend bezoek kijkt hij eerst even de kat uit de boom, maar daarna gaat het prima, ook met kinderen. Wel is hij dol op eten, probeert dan ook wel wat, maar laat zich goed corrigeren. Hij kan prima opschieten met zijn huisgenootje Vrouwke; hij wast haar regelmatig de oren schoon. Helaas moeten beide hondjes op zoek naar een nieuw adres vanwege een scheiding, ze moeten nu veel te lang alleen zijn. Het zou fijn zijn als hij samen met Vrouwke geplaatst kan worden, maar het is geen must. Floris is geplaatst


zooplus.nl