Stichting nieuw thuis voor huisdieren
  

 
Welkom op de herplaatsingspagina van de
honden van de Snth.

Heeft u interesse in één van deze honden?
Neem dan contact op met onze herplaatsingsdienst.
Kijk voor het spreekurenoverzicht op de contact-pagina, te bereiken via het menu links.
Krijgt u op een van deze nummers geen gehoor, spreek dan de voicemail in en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Klik op de pasfoto voor een link naar hun eigen (foto)pagina.

Amora

Amora (bijnaam Mora of Mora 3x) is een gesteriliseerde Chihuahua-kruising teefje, geboren op 17-12-2016. Amora is een heel lief, maar erg onzeker hondje, dat snel onder de indruk is. Bij alles wat vreemd is, kijkt ze eerst even de kat uit de boom, vertrouwt het niet zomaar. Maar is daarbij zeker niet agressief, maar ontwijkt liever. Ze trekt zich daarbij erg op aan Queeny, die juist weer heel sociaal is. Het is ook heel belangrijk haar positief, en niet streng te behandelen. Streng zijn is bij dit gevoelige hondje uit den boze, en ook totaal niet nodig, want ze wil je graag ter wille zijn. Is ze eenmaal aan je gewend, dan is ze gezellig, en met de eigen roedel ook speels. Katten is ze niet gewend, maar in het gastgezin reageert ze er niet op. Plaatsing bij kinderen is waarschijnlijk minder geschikt. De eigenaar had meerdere hondjes, maar kan ze door ziekte niet meer allemaal verzorgen, vandaar herplaatsing van Amora en Queeny. Ze verblijft in Delft

Queeny

Queeny (bijnaam Grietje en Queenemien) is een gesteriliseerde Chihuahua (groot formaat)-teefje, geboren op 07-11-2013. Een superlief, vrolijk, sociaal hondje, dat erg kan genieten van aandacht, en dat ook zorgt dat ze dat krijgt, door zich als een clowntje te gedragen (bijv. zitten als een stokstaartje). Ze is dol op knuffelen, wrijft dan helemaal met haar koppie tegen je aan. Alleen zijn is ze niet gewend, zat dan altijd met een ander hondje (Amora) in de bench. Katten is ze niet gewend, maar in het gastgezin reageert ze niet op de daar aanwezige katten. Ze is sociaal naar honden (soms even blaffen naar een grote hond). Kinderen is ze niet gewend, maar dit zal vermoedelijk goed gaan. Ze stoeit graag, kan daarbij soms wel een beetje hard in de bek zijn. Visite vindt ze heel gezellig, zit dan graag op schoot. Ze is waaks, maar laat zich daarin wel begrenzen, ze luistert prima. De eigenaar had meerdere hondjes, maar kan ze door ziekte niet meer allemaal verzorgen, vandaar herplaatsing van Queeny en Amora.
Queeny is geplaatst

Luna

Luna is een gesteriliseerde bruinzwarte teef, herder kruising, geboren 12-6-2012. Deze leuke hond is in 2014 in Bosnië gevonden, waarbij na een ongeluk haar linker achterpoot moest geamputeerd. Gelukkig ondervindt Luna hier weinig hinder van; ze rent andere honden er gemakkelijk uit. Deze sportieve hond houdt van een stevig wandeltempo (draagt gentle leader). Ook is ze dol op spelen: met alles wat piept, zoekspelletjes, apporteren. Visite wordt duidelijk aangekondigd, maar vindt het dan vervolgens heel gezellig, zoekt contact. Ze is grotere kinderen gewend, dat gaat prima. Kleine kinderen vindt ze een beetje eng, doet niets maar gaat ze liever uit de weg. Ze luistert heel goed, en kent allerlei commando's zoals zit / af / kom voor / blijf / aan de voet / luid (gaat dan blaffen). Borstelen, of evt trimmen: laat ze prima toe. Als ze iets eng vindt (bijv. grote mannen in gele hesjes, skateboarders of brommers) kan ze gaan blaffen. Als het baasje s ochtends uit bed komt, of thuis komt van het werk, kan ze soms een deemoedigheidsplasje doen. Dit is goed te voorkomen door haar eerst een paar minuutjes te negeren. Een tijdje geleden is een bejaard, doof en blind hondje bij hen komen wonen (baasje in tehuis opgenomen). Helaas gaat het daarmee mis: dit hondje begrijpt/ziet Luna's signalen niet goed, wat een paar keer tot conflicten heeft geleid. Op proef is Luna recent op bezoek geweest bij iemand met 10 honden en 3 katten, dit ging heel goed! Zelfs de katten konden met haar staart spelen zonder problemen. Door haar onzekerheid heeft ze behoefte aan een positieve en duidelijke aanpak; dan heb je aan haar een fantastische kameraad. Ze verblijft in Rijswijk (Z-H)

Sidra
We zijn voor Sidra op zoek naar een leuk gezin, waarin ze zich verder kan ontplooien. Een gezin dat samen met haar er op uit wil gaan, maar haar ook rustige en duidelijke sturig kan bieden. Ze zit volop in de puberteit dus is haar grenzen op aan het zoeken, ook hierin heeft ze de juiste sturing nodig met voldoende geduld en rust. Met de juiste begeleiding kan ze bij andere honden en dieren geplaatst worden. Ze kan bij kinderen geplaatst worden mits zij goed worden betrokken bij de training en omgang met Sidra en haar de rust geven die ze nodig heeft.
Voor meer info over deze leuke hond klik je op onderstaande link.
https://www.stichtinganimalsfaith.nl
Castor

Castor: In huis laat Castor zich als een fijne hond zien. Hij is lekker kalm wanneer hij genoeg beweging en uitdaging gehad heeft, ontzettend lief en hij vindt het fantastisch om samen dingen te doen. Castor zit nu nog apart, maar we proberen hem langzaam aan andere honden te introduceren zodat hij leert dat honden niet spannend zijn. 2x per week traint hij nu samen met andere honden. Het nippen naar mensen aan de lijn is volledig over. Honden passeren op redelijke afstand gaat nu ook goed, hij houdt de aandacht voor zijn begeleider en neemt voer aan. Een wandeling samen met een niet-reactieve andere hond gaat ook al. Hij vindt dit moeilijk, maar kan het wel. Wanneer er geen honden in de buurt zijn loopt Castor keurig aan de lijn en is er veel interactie.Voor meer info klik je op onderstaande link.
https://www.stichtinganimalsfaith.nl

Diesel

DieselDiesel laat zich bij ons zien als een lieve hond die wat onzekerheden heeft, maar wel ontzettend graag alles voor je doet. In het begin vond Diesel nieuwe mensen en honden ontmoeten spannend, maar hier gaat hij steeds beter mee om. Diesel is gigantisch lief aan de lijn naar andere honden. Ook honden die naar hem uitvallen deren hem niet. Hij volgt geweldig goed, zowel aangelijnd als los. Nadat Diesel je heeft leren kennen is hij je beste vriend. Bij juiste sturing luistert hij als een echte herder naar commando's, werkt hij heel graag voor je en loopt ook keurig naast de fiets.
Voor meer informatie klik je op de volgende link.
https://www.stichtinganimalsfaith.nl


zooplus.nl